Grafiska Sensationer
gurkoz
Jörgen Alexandersson
gurkoz

Hej!

Mitt namn är Jörgen Alexandersson. Jag är ägare och skapare av gurkoz!com. Ansvarig för allt innehåll på denna webbplats. En webbplats som så klart kan uppfattas som mycket personlig, vilket också stämmer ganska bra. Jag strävar dock hela tiden efter att fylla den med material som kan inspirera eller påverka dig som besökare.

Lite kort om mig själv...

Det har alltid varit viktigt för mig att få skapa. Känna att man verkligen producerar något. När man får engagera sig i en skapandeprocess för att ifrågasätta och utforska något mår jag som bäst. Att få uppleva känslan av att man växer och utvecklas som person är något som är lika underbart varje gång. Det och att hela tiden få utforska nya områden är själva drivkraften i allt jag gör och producerar.

Jag började tidigt att teckna för att sedan fortsätta utforska alla tillgängliga möjligheter att skapa. Gjorde figurer och miljöer i allt från lera till kartonger. Men det var teckningen som tog mig vidare till min konstutbildning där jag lärde mig allt om hantverket. Efter detta så gav jag mig ut i arbetslivet och fick lyckligtvis jobba inom den kreativa och expanderande industrin som var reklam och webbvärlden. Det är här jag jobbar kvar än idag vilket är en perfekt blandning av de intressen jag älskar.

I dagsläget så försöker jag balansera fritiden i mellan det sociala livet och skapandet. Allt för ofta har jag engagerat mig i mina projekt så till den grad att omvärlden försvinner. Som tur är så har jag en otroligt förstående flickvän som ger mig det utrymme jag behöver. Att skapa saker är otroligt spännande men man får inte tappa greppet om verkligheten.

Eva

Min underbara flickvän som finns med mig i allt jag gör. Hon är alltid lika glad och strålande. Gör alla på gott humör och kan vända de mörkaste dagarna till något roligt. Lika gullig och söt som dagen jag träffade henne. Datorer och hemsidor må vara intressant men jag älskar henne över allt annat.

Eva
Neo

Våran hund som aldrig växer upp. Hunduppfödaren nämnde något om att han skulle lugna ner sig när han blev äldre men han verkar inte ha åldrats en minut. Helt totalt galen. En aning skev blick och reagerar på allt som rör och ger ljud ifrån sig. Vet precis hur man ställer till problem men vi älskar honom ändå.

Neo
Powered by Loopia
Ses bäst i en stressfri miljö
FZ Crew
deviantART
ConceptART
flickr
Twitter
MySpace
Facebook
YouTube
Steam
Internet Explorer
Moderat - Nej Tack
Vägra Aftonbladet
Firefox
Flash
Valid XHTML 1.0 Transitional
A very convenient way of shopping for replica jewelry is going online. Nowadays, a lot many replica watches sale makers and sellers are available on the web with their exclusives websites. These websites display various stuff from all replica watches sale popular brands. From handbags and purses to jewelry and sunglasses, everything is available on their sites. These sites have pleasantly categorized rolex replica sale options of every product according to quality, price range and most rolex replica importantly brand. All you need to do is to browse the products well, pick up your most desirable replica watches item and order it. These sites have complete arrangement for packaging and shipping and will get your item delivered at your doorstep in the shortest duration possible.