Grafiska Sensationer
Blog

den 1 maj 2009

Lite om allt...

Sådär ja, då ska vi se vad som har hänt på senaste. Ganska mycket faktiskt måste jag säga, var ska jag börja? Först har jag varit löjligt förkyld en längre tid, det sitter fortfarande i så det är extremt störande, förhoppningsvis släpper det med lite mer sprit och medicinering. Ut över detta så har jag precis fyllt år (28'e april) så nu är man 32 år och tydligen lite mer erfaren. Med födelsedag följer ju så klart händelsen med att få presenter vilket man inte kan undgå. I år blev det lite nerd-gamer prylar i form av spelen Burnout Paradise och Dawn of War 2, Detta plus en xbox360 kontroller till PC.

Annars så försöker jag vara så kreativ som jag förmår (vilket inte säger så mycket) och gör lite utav varje. Den senaste tiden så har jag avslutat en lerfigur till vilken blev rätt ok. Sedan har jag åter igen börjat måla med mitt ritbord igen och det känns riktigt bra faktiskt. Ända tills pennan jag använder slutade fungera... Detta efter ett par års konstant användande så det var ju ganska väntat. Dock så lyckades jag laga den efter lite krångel så där sparade jag mig 1000:- och det gav mig lite extra tid innan jag behöver köpa mig en ny. Nu finns också Wacom 4 ute by the way.. Men tror jag håller mig till min Inuos3 ett tag till. Hey jag har också börjat prova på oljemålning lite på en kant och allt jag kan säga är att det är intressant. Lite svårt har jag så klart att acceptera tekniken då jag älskar små detaljer o sånt men jag ger det en ärlig chans. Kanske kan jag visa upp något jag gjort framöver om jag lyckas få in det i en scanner eller rent av ta ett kort bara, det återstår att se.

Det var lite av det..

Följ mig på twitter istället för mera ingående uppdateringar hehe (http://twitter.com/gurkoz)

upplagd av gurkoz @ 00:41

den 19 april 2009

Fyra nya målningar...

Här kommer en uppdatering med fyra nya målningar jag gjorde igår under ett pass. Alla med lite olika motiv och teman.00564 Green Pollution
00565 Enslavement
00566 Flame fiend
00567 The Caretaker

upplagd av gurkoz @ 02:54

den 22 mars 2009

Ny bild och en work in progress skulptur

Lyckades att kläcka ur mig en lite udda tavla som jag tänkte visa här. Detta var en sånt försök att i förväg inte bestämma sig för vad det skulle bli utan mer jobba fram det. Hade någon tanke om en ökenstad där nere i konstrast till en snö / is stad i överkant. Det hela är ju lite surrealistiskt men det är ju precis sånt jag gillar. Kanske är det för att ingen kan komma och säga vad som är rätt eller fel och det känns på något vis betryggande :)00561 City of contrasts by *gurkoz on deviantART

Har också här lite nya bilder på en skulptur jag jobbar lite med från gång till gång. Detta är bara work in progress bilder så jag har inte ens börjat med detaljering än men det kommer. Enjoy.

upplagd av gurkoz @ 08:46

den 16 februari 2009

Illustration publicerad i tidningen Fighter #2


Jag gjorde för en tid sedan en illustration åt en kompis. Denna har nu letat sig in i senaste numret av tidningen Fighter. Nummer 2/2009. Jag gjorde den ganska snabbt och försökte inte lägga allt för mycket tid på den. Då visste jag ju heller inte att den skulle bli publicerad. Hade jag vetat det hade jag säkert suttit sådär oförskämt läge och fixat som jag brukar göra.

Artikeln och illustrationen kan du se och läsa här. Intressant läsning för övrigt! Jag ska här också passa på att få tacka Johan Lundin för möjligheten till detta!

upplagd av gurkoz @ 10:53

den 13 december 2008

Ny bild igen

Sådär, fick ett litet ryck och lyckades göra denna målning. Riktigt kul när man väl kommer in i det. Enjoy :)upplagd av gurkoz @ 14:52

den 9 november 2008

Ännu en bild

Fick ett ryck och lyckades göra ännu en bild. Denna så klart också starkt sci-fi influerad, men det är ett bra tema och det finns inga strikta regler för hur saker ska se ut.


upplagd av gurkoz @ 05:13

den 8 november 2008

Nya bilder igen...

Fick riktigt mycket målat idag, här kommer tre färska...

upplagd av gurkoz @ 10:15

den 7 november 2008

Ny bild uppe

Sådär, här kommer en ny bild jag gjorde tidigare idag. Det har varit ett tag sedan jag fått upp något men nu hoppas jag att det kommer sitta i. Jag tänkte det vore en bra ide att använda min blog till att presentera det senaste jag lägger upp så detta kommer förhoppningsvis fortsätta.

Bilden är ganska snabbt gjord och enbart i svartvit då jag inte direkt är någon mästare på färger (än). Temat är någon slags outland sniper historia. Hope you like it.

upplagd av gurkoz @ 10:29

den 6 november 2008

Musik musik musik

Sitter och rensar, städar och rotar runt på min dator. Det är otroligt vad saker man kan samla på sig... Så klart vägrar jag ju slänga något som jag gjort i from av teckningar, texter och annat så sånt måste man ju bara spara. Vad man måste hitta är de där som bara ligger och äter plats till ingen nytta. Det är ju extremt hälsosamt att då och då försöka rensa lite saker då man annars helt plötsligt 3 år senare sitter med en otrolig hög skräp man kanske inte ens vet vad det är.

Anyhow..

Jag kom hit för att enbart skriva att musik är redigt bra.. mycket bra..
Tro det eller ej men jag glömemr faktiskt bort ibland hur bra det verkligen är. Man sätter sig och gör något där man koncentrerar sig till 100% och före man vet det så har hela dagen gått. Och detta då utan att man lyssnat på något i form av radio eller musik. Kanske är det för att man inte vill bli störd eller så men de gånger då jag väl får till musiken så mår jag bara helt sjukt mycket bättre. Det hela beror ju så klart på vad man lyssnar på men det är safe att säga att musiken bara bidrar med en possitiv effekt.

Så.. glöm _icke_ bort musikens otroliga egenskaper :)

upplagd av gurkoz @ 02:03

den 3 november 2008

Nya tag...

Jag har nu gjort ett försök att importera denna blog in i min facebook-profil i hopp om att nå ut till lite fler läsare. Det är så klart lite på prov än och jag har lite tekniska saker kvar att reda ut. Så om ni läser detta så kan det vara på min hemsida, eller helt enkelt via facebook.

För övrig har jag även startat ett försök med att använda Twitter. Detta för att gör lite mindre uppdateringar som inte riktigt passar sig för en blog som här. Ta en titt på min Twitter-profil för mer information.

Vad är nytt annars? uhm tja.. Har lagt World of Warcraft åt sidan lite och provar nu istället Tabula Rasa. Riktigt intressant spel och än så länge har jag skitkul. Det är helt klart lite annorlunda än andra mmo's men det passar mig perfekt! Var en rätt kul event igår kväll, jag kommer att lägga upp lite filmer om det på min youtube-profil, så ta en kik där.

Annars så ska jag nu försöka att fokusera mig på att skapa. Att ta mig an mina kreativa sysslor fullt ut och riktigt gå in för det en tid och se vad det ger. Jag har lite kul projekt på gång men inget jag kan prata om i nuläget.

Tanken är i alla fall att jag ska försöka skriva lite mer här, det återstår att se hur det går :)

upplagd av gurkoz @ 01:30

den 4 april 2008

Ett första inlägg tar sin form

Så där, då ska jag försöka att komma igång med min blog. Känns som det kommer bli en ganska skakig början. Det enda jag tidigare skrivit är "Nyheter" på mina diverse hemsidor. Den texten har då bara varit beskrivande och bara innehållit fakta om projekt mer eller mindre. Här ska jag istället försöka att skriva lite mer fritt och enkelt. Mer rakt från hjärtat helt enkelt. Dock så kommer det ju innebära högvis med sär-skriv-ning-ar och över lag ganska dålig svenska, men ni som läser får helt enkelt stå ut :)

Tanken är att det ska bli lite slappare och lättare för mig att skriva, detta resulterar då förhoppningsvis i att jag uppdaterar lite oftare. Jag har inga planer på att direkt ha något tema eller ämne att skriva ut ifrån, men jag gissar att det kan dyka upp en hel del om mina kreativa sysslor. Det och andra saker som man helt enkelt stör sig så otroligt mycket att det bara måste få komma ut någonstans.

Time will tell.

upplagd av gurkoz @ 14:32

den 18 februari 2008

Precis som att jag har tid med det här!?

Det gick precis upp för mig att en blogg ska man bara ha. Simple as that.

upplagd av gurkoz @ 00:59

 

Powered by Loopia
Ses bäst i en stressfri miljö
FZ Crew
deviantART
ConceptART
flickr
Twitter
MySpace
Facebook
YouTube
Steam
Internet Explorer
Moderat - Nej Tack
Vägra Aftonbladet
Firefox
Flash
Valid XHTML 1.0 Transitional
All three of the major Japanese watch makers (that also includes Casio) have produced their own Bluetooth-connected replica watches, but none have yet released Apple Watch or Android Wear competitors hublot replica for good reason. Citizen showed us a figure that indicated that they have become so good at producing low-energy quartz omega replica sale that their average Eco-Drive movement watch requires tag heuer replica uk of the power of an Apple Watch. Citizens battle is merely with messaging, as underneath the historically thick veil which is the brand, they have a lot of impressive things to share. Its not easy to summarize the full world that is rolex replica sale because the company makes so many products.